Literatura

idealny wiersz (wiersz)

Kasia

kiedyś powstał
we mnie wiersz
-pełen kolorów
-delikatny
-słodki
połaskotał duszę
i odszedł
nie pozwolił się zapisać,
nie dbał o wieczność

wręcz przeciwnie
- przeminął

A ja przyglądałam się
jak odchodzi
pozostając pusta w środku

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ew
ew 12 maja 2007, 10:44
podobne uwagi jak przy poprzednim . Mało głębi
ann
ann 12 maja 2007, 13:52
Czytając, mam wrażenie, jakbyś napisa go w 5 minut. Płytko, bez przemyśleń.
Pomysł jest dobry, tylko nie wyrażony.
pozdrawiam
Kasia 14 maja 2007, 00:58
to już zależy od gustu lubię pisać właśnie w ten sposób, mało słów i wszystko jasne często to wystarcza... są tacy, którym sie podoba
przysłano: 12 maja 2007 (historia)

Inne teksty autora

***
Kasia
Zdążyć
Kasia
koniec
Kasia

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca