Literatura

*** (wiersz)

alicewaw

Koniec udawania gwiazdy
wracasz do betonowych ścian

brak szans brak marzeń – to twoje imię

gdzie są domniemani przyjaciele

nie ma ich
nigdy ich nie było

przełykasz żal
i czekasz na nich
wiedząc że nie mają zamiaru przyjść

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ew
ew 15 maja 2007, 07:11
mało odkrywcze i podane zbyt dobitnie , nie ma nad czym się zatrzymać , tekst nie zatrzymuje :(
przysłano: 12 maja 2007 (historia)

Inne teksty autora

herbata łez
alicewaw

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca