Literatura

kilka domysłów (wiersz)

hipiska

może kiedyś,
za kilka lat
odwiedzisz mnie
przyniesiesz kilka kwiatków
i zgrabisz liście stare

może będzie też i tak,
ale dopiero za jakiś czas,
że spojrzysz na zdjęcie moje
o pożegnasz mnie
- na zawsze

może i tak będzie,
za kilka lat
teraz jestem sama
wśród wielu grobów
grobów takich jak mój

fatalny 9 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Łobuziara
Łobuziara 22 pazdziernika 2006, 10:29
Fajniuśki ten wiersz
przysłano: 10 września 2000

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca