Literatura

garmonbozia (wiersz)

cisza

błąd ort. i na dodatek literówki
Zabity czasem
oczekiwania na ciebie
odbieram spowrotem
wszystkie swoje portrety

A potwory
tańczące w mojej
głowie
nie znikają

Przybijam gwoźdźmi
swoją garmonbozie
by móc patrzec na nią
i pamietać o bólu.

dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
stanisław 24 marca 2013, 17:17
niepotrzebnie .rozejrzyj się a zobaczysz być może więcej życia w bólu niż u siebie
przysłano: 2 czerwca 2007 (historia)

Inne teksty autora

Podły dom
cisza

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca