Literatura

tabletki na bezsens (wiersz)

Kokos

Jestem chory
Gangrena myśli
Nadciśnienie emocji
Dializy serca
Niedowład sumienia
Wartości zakute w gips
Spuchnięty honor
Infekcja kiczem

Sama choroba wcale nie śmiertelna
Leży samotna i kaszle płaczem
Być może umrze niedługo

Zostawi
Pustkę

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ew
ew 8 czerwca 2007, 06:19
mam wrażenie powymyślania jakiegoś na siłę , nie ma w tym świeżości ani pomysłowości , gotowanie z uczuć albo chorowanie na uczucia , co chwilę ktoś wpada na podobny pomysł :(
Kokos
Kokos 15 lutego 2009, 21:10
w sumei racja - infekcja kiczem.
przysłano: 7 czerwca 2007 (historia)

Inne teksty autora

nieważne
Kokos
sznurówki
Kokos
nie
Kokos

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca