Literatura

(Nie)szczęśliwość (wiersz)

Pan S

literówka, Panie S
Dziś nie zagram pierwszej piosenki
Tej co ją grałem na łóżku

Nie otworze ramion
By schować Cię przed światem
Na te kilka słodkich chwil

Nie powitam ciepłem
Swoich zaniedbanych warg

I uśmiechu już nie włożę
Na samotne poliki

Dziś zataczam koło
Trzynastego
Na ławce

Ona nie jest szczęśliwa

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Pan S 17 czerwca 2007, 22:26
Wybaczysz jej? Mimo tej pechowej trzynastki?
Pan S 17 czerwca 2007, 22:29
Tzn czy mi wybaczysz....??
Pan S 18 czerwca 2007, 07:05
Nie wiem jak to sie stalo ze podpisalas sie moim nickiem...

Kiedys pewnie tak, teraz chce odpoczac...
Kasia 19 czerwca 2007, 19:58
nie za bardzo łapie o co w tym wszystkim chodzi. niby temat prosty, jak sam tytul wskazuje, ale dla mnie za malo osobistego wyznania, jakis takich przemyslec itp. lozko, wargi, objecia to juz bylo tysiace razy. jakos do mnie nie przemawia.
pozdrawiam
Pan S 19 czerwca 2007, 20:24
Szanuje Twoje zdanie.

Za to ja tu wylalem duzo osobistych wyznan, wierz mi.

Pozdrawiam!
przysłano: 16 czerwca 2007 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca