Literatura

fotografia (wiersz)

James Douglas Morrison

Łza spływa po policzku gdy wpatruję się w czarno-białe zdjęcie
Zazdroszczę im wspomnień,
Żałuję, że nie jestem starszy,
Jak ci co spoglądają na mnie z czarno-białego zdjęcia.

Moje marzenie?

Być na czarno-białym zdjęciu i uśmiechać się!

słaby+ 10 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 14 września 2000

Inne teksty autora

Żal i tesknota
Dariusz Nowak (J.D.M.)
Chciałbym
James Douglas Morrison
drzewo
James Douglas Morrison
legenda światła
James Douglas Morrison

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca