Literatura

co to jest?co to znaczy?czemu? (wiersz)

kiniusia

literówki , błędy
Kochać...co to znaczy? Co to jest?
Czy darzyć miłością to kochac??
Kochać to tylko słowo rzucone na wiatr?
Czy wielki wulkan miłości , szcześcia i energii...
którą chce sie dzielić?
Darzyć miłoscią... to tylko zwykły zwrot?
Czy pragnienie czychające gdzieś w środku nas..
wulkan , który zaraz wybuchnie i obudzi sie do życia?
Jeżeli ktoś kocha.. czemu cierpi?
Jeżeli ktoś nie kocha cierpi..czemu?
Zakochany bez powodzenia cierpi.....
pragnący miłości też... Czemu? Czemu tak jest?
Więc jak kochać , darzyc miłością i nie cierpieć?
Każdy na te pytanie musi odpowiedziec sobie sam...

słaby+ 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Domcia
Domcia 21 czerwca 2007, 19:41
matko boska.................
ew
ew 22 czerwca 2007, 07:48
jestem ciekawa kto kliknął w wyśmienity ..
Piotr Kluz 31 lipca 2007, 08:19
o cholera :)
przysłano: 21 czerwca 2007 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca