Literatura

Nie zdążyłam (wiersz)

Aneta Luty

pierwotna wersja była piosenką:)
Nie zdążyłam
Ukryć się przed Tobą
Za maską pozorów

Złapałeś mnie
Na gorącym uczynku
Bycia sobą

Nie udało mi się
Ukryć przed Tobą
Lęku, pragnienia,
i słabości

Złapałeś mnie
Na gorącym uczynku

Zaszedłeś mnie
Od tyłu nagle
Nim zdążyłam się
Odwrócić
Objąłeś mnie ciepłem

Mogłeś przyjrzeć się
Bezradnej twarzy
I wielkim zdziwionym oczom
We łzach

Nie zdążyłam ubrać
Sukienki
Subtelnie tkanej
siłą

Złapałeś mnie

niczego sobie 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ew
ew 27 czerwca 2007, 06:56
tak właśnie myślałam :)
nitjer
nitjer 30 czerwca 2007, 19:19
Tekst najchętniej chwytam w strofach: pierwszej, drugiej, piątej i siódmej.

Pozdrawiam :)
nitjer
nitjer 30 czerwca 2007, 19:19
Tekst najchętniej chwytam w strofach: pierwszej, drugiej, piątej i siódmej.

Pozdrawiam :)
przysłano: 26 czerwca 2007 (historia)

Inne teksty autora

Szczęście
Aneta Luty
Nie zdążyłam
Aneta Luty

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca