Literatura

jetem sama (wiersz)

patrycja karyś

sorry to tylko kawalek piosenki ulozonej prze zemnie
jetem sama w dodatku zamknięta w czterech scianach tylko bóg wie czego ja chce prosze pomusz mi
czlowieku ratuj mom dusze
czlowiek chamuj me granice
nie pozwul by mi sie cos stalo prosze
pomusz mi !!!!!!!!!!

wyśmienity 18 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
patrycja karyś
patrycja karyś 4 lipca 2007, 22:02
spoko powodzenia w dalszej karierze a co dalej
k
k 4 lipca 2007, 23:48
super! ! ! masz talent ! ! ! :D :D:D: ha haha ha
ew
ew 5 lipca 2007, 08:11
ręce opadają , słownika w życiu nie widziałaś czy jak ?
tom
tom 7 lipca 2007, 09:28
osobiste wyznanie...zastanawiające..., ale "bykom-stop" !!
patrycja karyś
patrycja karyś 12 lipca 2007, 13:45
nie przesadzajcie a czy ja morze nie miolalm przy sobie slownika
przysłano: 4 lipca 2007 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca