Literatura

Nieuniknione (wiersz)

Aneta

smutny , mroczny no ale cóż....literówki
Cisza, mrok
Strach i szok
Sparaliżowały ją kompletnie
Słychac krzyk już
Śmierc jest tuż tuż
W umyśle niepojętym
Podchodzi doń
Podaje dłoń
I prowadzi na śmierc pewną
W lochu cichym
W ubraniu lichym
Żegna się ze światem ostatni raz
Widzi nóż
To koniec już
Kobieta bierze zamach
Wbija nóż w serce
Krew kapie po ręce
Kolejna ofiara odeszła

dobry+ 9 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
tom 7 lipca 2007, 09:36
brrr, jakbym to czytał wieczorem, to wystraszyłbym się jak na dreszczowcu;) ciekawe, skąd taka wizja ?
xXx
xXx 9 lipca 2007, 14:38
A według mnie bardzo trafiony... Bardzo mi się podoba ;]
Michał Domagalski
Michał Domagalski 12 sierpnia 2008, 11:56
Brak polskich znaków. A błędy takie - orty - faktycznie mogą być powodem odrzucenia tekstu.
przysłano: 5 lipca 2007 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca