Literatura

Łzy Krwi... (wiersz)

Monika K

Może Wy nie widzicie Sensu, ale ja tak czułam... :( sens sensem Moja Droga . o wiele gorsze są błędy ort.
Zraniłeś uczucie me,
ty nie kochasz mnie, a Ja Ciebie!
Kochałam Cię ale wybaczyć tego nie mogę Ci
Moje rany aż do krwi...

Kto pomorze mi
otrzeć łzy krwi?
kapiące z każdą chwilą,
minuta, sekundą...
No kto??
Kto? Kto?

Zraniłeś Mnie,
i teraz śmiejesz się,
Moje Serce płacze łzami,
tęsknotą za chwilami,
Dniami i nocami...

Przecież czas leczy łzy ale moich nie może!
Przez Ciebie ostroga,
Przydusza mnie nie pozwala oddychać mi...

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 17 lipca 2007 (historia)

Inne teksty autora

Tak i Nie...
Monika K

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca