Literatura

hołd (wiersz)

Weronika W.

skazany na bluesa
blues skazany na śmierć
death

chwile gdy pragniesz śmierci
i naprawdę umierasz

koniec
światowy end

fatalny 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
estel
estel 22 lipca 2007, 16:44
krótko zwięźle i na temat.
mi się nawet podoba, takie outsiderowskie hasełko.
ale jednak na wiersz chyba za mało.
Marek Durczyk
Marek Durczyk 22 lipca 2007, 23:22
Nie . Mimo szacunku do muzyki i bluesa.
przysłano: 22 lipca 2007 (historia)

Inne teksty autora

wine
Weronka W.
kochałam
Weronka W.
amnezja
Weronika W.
nigdy więcej?
Weronika W.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca