Literatura

Look into the eyes (wiersz)

Niki Doo

Look into the eyes,
of the little homeless child you saw on the street today.
Into the eyes of a horse, raced before his time.
The eyes of a retired racer greyhound, hit and beaten because he can't run fast enough.

You'll see the millions of souls,
that died before their time.

Look into the eyes of faith.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marek Dunat
Marek Dunat 24 lipca 2007, 07:59
może och , moze eee . znam hiszpański - tego nie.

oczy końskie , biegnie , martwa dusza , nic , a nic , :( czy mogałabys po naszemu języku ?
estel
estel 24 lipca 2007, 09:33
tu piszemy po polskiemu.
Niki Doo 25 lipca 2007, 03:40
Sorry,
I don't know polish very well.
przysłano: 24 lipca 2007 (historia)

Inne teksty autora

Muddy Hill
Niki Doo

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca