Literatura

My (wiersz)

Marzena

Ten utwór napisałam sama! To moja piosenka i melodia! To cała ja!
Kiedy jesteśmy razem am; C
Kiedy dotykasz mnie am; E
Czuje twje ciepło am; C
I wiem, znalazłam Cię am; E
Ref: Świat wiruje w rytmie naszych ciał C; am
Sen cudownie mija jak mijać miał C; am
Mam księcia który przy mnie jest E; am
Dał mi nowe życie dm
Dał mi jego sens G

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marek Dunat
Marek Dunat 25 lipca 2007, 14:30
się zupełnie nie znam na piosenkach o miłości . dla mnie to banał jest , ale poczekam co powiedzą dziewczyny . :(
estel
estel 25 lipca 2007, 14:35
dla mnie też banał. a przede wszystkim piosenka - a tu wklejamy wiersze.
iga
iga 27 lipca 2007, 14:20
po księciów to już nawet chyba disco polo nie sięga
przysłano: 25 lipca 2007 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca