Literatura

olsztyn (wiersz)

adria

puste smaki jagód
kradzionych na przedmieściach
po dozwolonych godzinach
i te wszystkie noce żeby jak najwięcej
zapamiętać potem z pamięci układać
bukiety na przeprosiny
aż w końcu pokój z widokiem
na nasze szare ciała
twój wzrok na moich oczach
tysiące łóżek od siebie

dobry 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marek Dunat
Marek Dunat 26 lipca 2007, 07:38
wędruję sobie po tych Twoich miastach i myślę ,że Olsztyn to dobre miejsce. :) oszczędność słów, ładny obraz. przekonuje mnie również pointa . rozmarzyłem się .
Domcia
Domcia 26 lipca 2007, 16:13
ja jestem za, moja poetyka!
Anonim z Torunia
Anonim z Torunia 30 lipca 2007, 16:14
Bardzo ładny!
przysłano: 25 lipca 2007 (historia)

Inne teksty autora

* * *
adria
milanówek
adria
gdańsk
adria
sopot
adria
poznań
adria
wrocław
adria
* * *
adria
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca