Literatura

kikla słów o rozczarowaniu (wiersz)

Anarhia

...
Co jesli nigdy nie pozwolilabym ci odejsc?
Czy byłbyś ciągle tym mężczyzna którego znałam?
Jeśli zostałabym
Jeśli spróbowałbyś
Jeśli tylko moglibyśmy cofnac czas...
Ale myślę, że nigdy sie nie dowiemy

Wiele dróg do pokonania
Coś z czego mozna sie cieszyć
Coś co powoduje ból serca
Każdy może je pokonać
I jeśli powiedziałabym ze możemy cofną czas
Wrócił do poczatku
Czy wykorzystałbys szanse i coś zmienił?
Jednak już za późno...

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marek Dunat
Marek Dunat 23 września 2007, 22:56
popraw literówki , popraw błędy . wstaw brakujące litery . miej szacunek do czytelnika .
przysłano: 23 września 2007 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca