Literatura

BEZSILNOŚĆ (wiersz)

mysza

wiersz pisany z punktu widzenia anarchistki

Ograniczona

Przesz swój wiek

Zastraszona

Przez swoje myśli

Zanijana

Przez swój ból

Wciąż marzę o wolności


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marek Dunat
Marek Dunat 3 pazdziernika 2007, 01:00
mysza? co to jest zanijana? wzorem borunskiego powiedziałbym - pieprzoty , ale powiem inaczej . ten wiersz poza emocjami nie ma wartości poezji .
punk
punk 3 pazdziernika 2007, 20:01
bo w tym wierszu chodzi przedewszystkim o przesłanie dltaego tak wyglada
przysłano: 2 pazdziernika 2007 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca