Literatura

kwestia priorytetów (wiersz)

duch_hopkirka

jak to się robi?
zapytałem o kakao na ziołach

wrzucasz do mleka i gotujesz
samo kakao możesz wsypać kiedy chcesz

czyli kakao nie jest konieczne
tłuste mleczko jest

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marek Dunat
Marek Dunat 19 pazdziernika 2007, 19:21
no jaja sobie człowieku robisz. tłumacz no - o co Tobie chodzi ?
estel
estel 19 pazdziernika 2007, 22:07
no Marek... o gotowanie samego mleka przecie! :)
przysłano: 19 pazdziernika 2007 (historia)

Inne teksty autora

***
duch_hopkirka
wódka
duch_hopkirka
porno
duch_hopkirka

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca