Literatura

Dziękuje Ci Mamo (wiersz)

Seba

dzięki

kochana mamo!

dziękuje Ci

za to że dałaś

życie mi.

I także za to

że gdy śpię

Ty nade mna

pochylarz się.

I za tę dobroć

w oczach Twych

kochana mamo

dziękuje Ci


niczego sobie 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Seba 26 pazdziernika 2007, 15:38
dzięki
Marek Dunat
Marek Dunat 26 pazdziernika 2007, 22:43
doceniam miłość do matki . nie doceniam braku znajomości ortografii.
przysłano: 26 pazdziernika 2007 (historia)

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca