Literatura

matematycznie (wiersz)

Koxik

nienawiść z miłośćią się redukuje

tak jak dobro ze złem

skraca się prawda z kłamstwem

 

mnożę uczucie i pustkę

wychodzi 0 nie ,,o"

dzielę Cię między siebie i inną

wynik z resztą

reszta dla mnie

sumę z dwóch miesięcy podnoszę do 1/2

wychodzi pierwiastek z dwóch miesięcy

tyle byłeś mój

to było 100% naszego związku

zostawiam Ci namalowanie funkcji...


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
estel
estel 11 listopada 2007, 12:04
ok. matematycznie jest, ale poezji nie ma. niestety Koxik, ograniczyłaś się do kilku matematycznych posunięć.
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 11 listopada 2007, 22:35
NIe cierpię ścisłości!
A i wiersz mnie do tego nie przygania
przysłano: 8 listopada 2007 (historia)

Inne teksty autora

więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca