Literatura

Marsz śmierci (wiersz)

Dorota92

 

Wśród pożółkłych luster twarzy zamieszanie. Hałas i panika, w oczach strach.

Idą tam... Chodźmy z nimi! Może mają jakś plan.

Jednak plany nie pomogą.

Pójda wszyscy, zostanie pustka.

Tego wystrzec się nie mogą, bo to wielka siła jest.

Choć byś nie wiem jak planował, nie uciekniesz, nieda się.

Wszyscy kiedyś, równo z Tobą pójdą marszem po swą śmierć.


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marek Dunat
Marek Dunat 18 listopada 2007, 13:23
popraw literówki . nie da pisze się oddzielnie. zamysł jest , temat również , wykonanie złe. chaotyczne pomieszanie rymów i wiersza białego ubrane w prozaiczne słowa.
przysłano: 18 listopada 2007 (historia)

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca