Literatura

Mędrców Trojga Peregrynacja Uciążliwa (wiersz)

Zbigniew Korwin-Piotrowski


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marek Dunat
Marek Dunat 19 listopada 2007, 18:17
krotochwilne , ale jednak duzo słabsze od poprzedniego . mierzi mnie (ładne słowo ? ) cała druga zwrotka - bo co trzęsło ? droga ? jakoś 4 wers ni przypiał ni przyłatał . pointa też jakaś taka bee.
Zbigniew Korwin-Piotrowski 19 listopada 2007, 20:36
Usunąłem dotarła do mnie trzeźwa i słuszna krytyka i serdecznie za nią dziękuję.
przysłano: 19 listopada 2007 (historia)

Inne teksty autora

Nie krowy święte lecz polskie zwyczajne
Zbigniew Korwin-Piotrowski
Kolęda dla niepokornych
Zbigniew Korwin-Piotrowski
Fragment VIII
Zbigniew Korwin-Piotrowski

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca