Literatura

Noc (wiersz)

KISSS...

taki tam wierszyk...

W nocy cicho,

w nocy smutno,

a ja, spać nie mogę,

bo wciąż myśle o tobie.

Myślę sobie, że Cię kocham.

I zastanawiam się,

czy Ty mnie też...

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
estel
estel 28 listopada 2007, 20:28
jeśli masz odwagę to chłopcu wklej to do pamiętnika, tylko popraw tobie na Tobie, bo jeszcze się obrazi. to nie jest nawet wierszyk.
Robak
Robak 29 listopada 2007, 02:14
ambitne :>
Nom
Nom 30 listopada 2007, 20:47
jak wszystkie Twoje prace już nie oceniam.... nie warto...
jeśli skrzywie Ci tym psychike to trudno....
przysłano: 28 listopada 2007 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca