Literatura

nie lubie cie (wiersz)

elffi

;p
z dotykiem mieszając
atomy naszej bliskości
w blasku świec
nucąc z westchnień symfonie
na włosy-na włosy-na dłonie
zatracamy się
w wilgoci ciepła
zdziwieni swoją nagością
...

zlizujesz ze mnie
cały wstyd
i myślisz ze jesteś bezkarny

miau...
pocałuj mnie za uchem

niczego sobie– 11 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Kamilka
Kamilka 15 kwietnia 2007, 15:45
Dobry tekst:) ale czy ten wiersz ma jakies podloze emocjonalnie zwiazane z Twoimi przezyciami?
niunia
niunia 6 maja 2007, 11:47
dobre, dobre, bardzo dobre
przysłano: 6 lipca 2010 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca