Literatura

teraz zamknę drzwi... (wiersz)

kamila małek

 

Teraz zamknę drzwi

Wyjdę z ciepłego domu

Zmoczy mnie deszcz

Przestraszy samotność..

 

Teraz pójdę dalej

A w plecaku wspólnych dni

Zachowam wspomnienia

Bym miała czym żyć...

 

Teraz obrócę twarz

Powiem magnesom naszych serc

By odtrąciły się...

 

Po cichu, w swoich dłoniach

Skryję ostatnią łzę naszych dni...

 


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marek Dunat
Marek Dunat 1 stycznia 2008, 08:58
kurcze , ależ powitał mnie ten Nowy Rok .
czwarty z kolei wiersz , który jest tekstem nieprzemyślanym i napisanym bez zastanowienia. i cóz z tego ,że pełno w nim emocji , skoro zapis siadł i niszczy pozytywne wrażenia. zbyt wiele powtórzeń , zbyt mało by znalazło się na pierwszej stronie Wywroty.
przysłano: 31 grudnia 2007 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca