Literatura

**** (wiersz)

lady punk

okłamał mnie tak

jak dziecko się kłamie

żeby zjadło lekarstwa

 

dał mi mnóstwo słodyczy

polewę zlizałam

wgryzłam się w nadzienie

wycałowałam okruszki

 

boli mnie tułów

boli ty słodki hedonisto


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marek Dunat
Marek Dunat 4 stycznia 2008, 01:00
hmmm. przede wszystkim popraw literówki.
ew
ew 4 stycznia 2008, 21:22
bo ja wiem .. Anathema , sam decyduj
Marek Dunat
Marek Dunat 5 stycznia 2008, 00:02
warunkowo puszczę , choć wcale nie jestem o słuszności swej decyzji przekonany .
urughai
urughai 7 stycznia 2008, 12:49
"okłamał mnie tak
jak okłamuje się dziecko
żeby zjadło lekarstwa"

............bez porywu i specjalnego pomysłu chyba............


"dał mi mnóstwo słodyczy
polewę zlizałam
wgryzłam się w nadzienie
wycałowałam okruszki"

ta strofa jest fajna............"wycałowałam okruszki" dobre...........od razu załapałem infantylne skojarzenie z dzieciństwa...........gdzie zbieranie ustami resztek ze stołu można nazwać całowaniem

Bardzo Serdecznie Pozdrawiam!
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 3 stycznia 2008 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca