Literatura

*** (wiersz)

Tomasz Jerzy Rybak

hmm...
Rodzimy się Robinsonami
I nimi umieramy
-Jedynacy bólu


Pozwalamy
By nasze serca
Stały się bezludnymi wyspami


Czasami odnajdujemy człowieka
I zmieniamy go w Piętaszka
-A każda niewola rodzi ucieczkę


Kolumbie miłości
-odkryj mnie
I nie mów
że maluję akwarelami
po wodzie

słaby+ 10 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 2 pazdziernika 2000

Inne teksty autora

Mafia
Tomasz Rybak
WYWIAD Z TRESEREM
Tomasz Rybak
MAFIA
Tomasz Jerzy Rybak
Świąteczne opowiadanie
Tomasz Jerzy Rybak

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca