Literatura

Przyjaciel człowieka (wiersz)

Niunia Klaudia

W tym wierszu chciałam udowodnić ludziom, że starania ich bliźnich nie są przez nich zawsze zauważalne.

 

Przyjacielem człowieka jest pies,który na coś czeka... miłością to okazuje do pana... .Broni go przed niebezpieczeństwem, chroni przed złem. Chociaż tego nie rozumiesz wyjdż przed dom i naucz się kochać....... .

 

 

Klaudia ^^^^^ zastrzegam sobie prawa autorskie !

 


słaby+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marek Dunat
Marek Dunat 12 stycznia 2008, 23:11
chociaż rozumiem - odrzucam . dlaczego ? dlatego by autorka pomyslała nad zapisem i zdecydowała na formę . jeśli ma to być proza poetycka , to jest kiepsko , jeśli wiersz - to edytor Ci poświrował . kolorek niczego sobie , ale przy zjaranym nastroju . literówki i stylistyka każą mi sie doszukać niezłej fazy.
Niunia
Niunia 13 stycznia 2008, 10:23
nie bądź taka mądra, ty coś napisałaś ????!!!!!!!!!!!
rava
rava 5 lutego 2008, 20:06
Anathema to po pierwsze mężczyzna i to o wiele starszy od Ciebie, więc należałoby się trochę szacunku, a po drugie jest opiekunem tego działu i to on jako jeden z kilkorga opiekunów decyduje o tym, czy Twój tekst przechodzi czy nie.
Co do tekstu - to przychylę sie do wypowiedzi przedmówcy. Najbardziej razi ten bląd ortograficzny no i bezsensowny zapis.
I jeszcze raz napiszę to samo, co wcześniej - nie oburzaj się tak i nie złość.
Analizuj komentarze i wyciągaj wnioski.
Pozdrawiam.
Rava
Niunia
Niunia 6 lutego 2008, 18:53
wal się
Zły Miś
Zły Miś 16 marca 2008, 16:00
oj niunia, niunia, jesteś głupiutka jak but. Mądrość, mam nadzieję, przyjdzie z wiekiem
przysłano: 12 stycznia 2008 (historia)

Inne teksty autora

Życie
Niunia
Leśne przygody
Niunia Klaudia 12 lat

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca