Literatura

Tęsknota (wiersz)

chemical Angel

mój ulubiony wiersz:)

Gdy śpisz spokojnie,

I śnić zaczynasz,

Wiersz ten do Ciebie pisze dziewczyna,

Stoje przy oknie i widze Ciebie,

W falach, obłokach, gwiazdkach na niebie,

Stoje i myśle o dniach minionych,

O chwilach pięknych z Tobą spędzonych,

Patrze przez szybe na nieba bękit,

I widząc Ciebie,

Zaczynam tęsknić...


słaby 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Baśka
Baśka 25 stycznia 2008, 22:32
Jest taki... banalny.
Marek Dunat
Marek Dunat 25 stycznia 2008, 23:03
taki do pamiętnika.
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 26 stycznia 2008, 10:39
Nom. I dużo literówek.
przysłano: 25 stycznia 2008 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca