Literatura

Spotkanie... (wiersz)

wampirka

 

Pięknego dnia spotkałam cię

a ty swym spojrzeniem oszołomiłeś mnie

od tam tego czasu myślę tylko o tobie

Marzę żeby twoje serce przytuliło kiedyś moje...

Chciała bym być tylko z tobą

O tobie tylko śnić

Mieć tylko ciebie

I z tobą móc żyć...

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 3 lutego 2008, 20:36
nie,nie,nie!
Marek Dunat
Marek Dunat 3 lutego 2008, 22:50
no co Ty wampirka ? krew chcesz mi wypić razem z gustem ? to wierszyk do pamietnika jest - nie na pierwszą strone poważnego portalu .
Baśka
Baśka 13 lutego 2008, 20:56
Brr. Weź to wklej na epka. ;pp
przysłano: 3 lutego 2008 (historia)

Inne teksty autora

To nie ty...
wampirka

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca