Literatura

XXX (wiersz)

LadyVenom

XXX

Światło nie uchroni Cię przed cieniem

a woda przed ogniem

Zemsta nie uchroni przed bólem

a śmierć przed życiem

Choćbyś skoczył z urwiska świata

Twoja historia się nie kończy…

Ktoś inny będzie pisał ją za Ciebie

Przepisze Twoje pragnienia

marzenia

plany

Wymaże pragnienia

marzenia

plany

Nie postawi kropki na końcu zdania!

Dziś…jesteś bliżej nieba niż kiedykolwiek byłam ja

Bo wszystko czym mogę oddychać – to Ty

A jedyna książka którą mogę czytać…

Jest biblia Twojego istnienia

Gdy Cię nie ma

nie chcę byś widział jak płaczę

Gdy kończysz rozdział…

Rozdział w którym…nie ma mnie

nie ma nas…

Nie chcę byś patrzył jak płaczę

Gdy jesteś…

XXX

 


niczego sobie 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
†zezol†
†zezol† 10 lutego 2008, 20:49
brawo -klask klask-
ew
ew 11 lutego 2008, 17:53
Podobne uwagi jak w poprzednim . Tyle że dodajesz jeszcze wykrzyknik , czym pognęłbiasz tekst jeszcze bardziej . No i zbyt wiele zaimków
Marek Dunat
Marek Dunat 11 lutego 2008, 19:05
przyłącze sie do ew. nie jest tragicznie , ale gdyby przysiąść nad tekstem , pozbawić go niepotrzebnych i zaśmiecających słów i całych wersów w stylu ,, A jedyna książka którą mogę czytać…

Jest biblia Twojego istnienia ,, , i powtórzeń, mozna by sie zastanowić nad puszczeniem na pierwszą stronę . .
przysłano: 10 lutego 2008 (historia)

Inne teksty autora

XXX
LadyVenom

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca