Literatura

Życie,czy śmierć (wiersz)

Fantasy

Czasami chciałbyś już odejść?
Zakończyć to co jeszce trwa,
Lecz nie potarfisz wybrać.
Życie,czy też śmierć?


Zadajesz sobie pytania.
Na które nie ma odpowiedzi.
Bywają chwilę w których chcesz swej śmierci.
Zranione serce i pustka ,której nie możesz wypełnić.

Chcesz umrzeć.
Ale nie potrafisz się zabić!
Myślisz o samobójstwie.
Przestań!

Lecz ,czy to jest warte twojego odejścia.
W końcu nic nie jest wieczne wszystko kiedyś znika.
A wtedy w sercu budzi się nadzieja.
Dodaje ci ona chęci życia.

Nikt nie powiedział iż życie jest łatwe.
Czasem bywają smutne chwile.
Ale mimo to walcz!
Jeśli walczysz możesz wygrać!

Zawsze wybieraj życie!
Staraj cieszyć się każdym dniem.
Mówię ci jedną rzecz:
"Wybierz życie,a nie śmierć"







wyśmienity 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ew
ew 24 lutego 2008, 17:19
nie udał się debiut, Fantasy. Literówką przegrywasz już w drugim wersie, w tekście dużo krzyku , porzegadanego tematu. Myslę że powinaś spróbowac raz jeszcze.
przysłano: 23 lutego 2008 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca