Literatura

My Own Terra Incognita (wiersz)

Prymityw,Liryk

Mówią, że pełno tam
Małych, pięknych dzieci.
Mają jasne włosy
I świetlaną przyszłosć,
Tworzoną w malutkich umysłach istot
Nie znających marek samochodów.

Mówią, że czystość jest tam powszechna,
Że za niedopięty guzik
Trafia sie na trzy lata
Do malowniczego zakladu,
Z różowymi firankami.

Mówią, że życie
Sprowadza się tam do (s)życia,
Na tej slodkiej i kolorowej
Planecie Wenus.


słaby 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 16 pazdziernika 2000

Inne teksty autora

Zaćmienie
Prymityw,Liryk
Brandy i wino
Prymityw,Liryk
Zamki z papieru
Prymityw,Liryk
Podwórko
Prymityw,Liryk
Ostatni Skok
Prymityw,Liryk
Kukły
Prymityw,Liryk
Gra
Prymityw,Liryk
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca