Literatura

Dla Ciebie<33 (wiersz)

kasiunia0017

Może kiedys znajde szczęście.. hmm Kto wie...

 Nie ma nikogo, kto by mnie przytulił,
kto otarłby wreszcie z moich oczu łzy,
nie było go nigdy i nie wiem i czy będzie,
wciąż całkiem sama odliczam dni.

Jest mi tak smutno, daleko jest szczęście,
chciałabym, by ktoś powiedział, że kocha,
za oknem mróz i w mym sercu także,
nikt go nie może rozgrzać choć trochę.

Ale ja wierzę, że jest nadzieja,
że jakaś gwiazda dla mnie zaświeci,
może tu przyjdziesz i już zostaniesz,
chodź szybko, zanim z mych marzeń odlecisz.


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 27 lutego 2008, 19:02
cześć ziomalka:))
niestety to raczej rymowanka do pamiętnika niz wiersz na wywrotę:((
ale nie padaj ducham.. próbuj.. może następny?
ew
ew 27 lutego 2008, 19:13
powiem tak Kasiuniu: moim zdaniem wielkie w Tobie pokłady emocji drzemią, wiele czujesz, ale nad przekazaniem tego musisz popracować. Poczytaj trochę poezji innych, zarówno klasykę jak i tych współczesnych poetów, pojmij co w poezji jest takiego że chwyta za gardło. czy to aby na pewno jest takie coś co Ty stosujesz w swoim pisaniu?
przysłano: 27 lutego 2008 (historia)

Inne teksty autora

Taka Jest Prawda.. yhy
kasiunia0017

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca