Literatura

*** (wiersz)

Joanna Radzewicz


Nigdy nikt nie zastąpi
Mi Ciebie
Choć czasem ktoś próbuje
Jednak ja potrzebuję Twojej
Doskonałości
nie kiepskiej imitacji





niczego sobie+ 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 22 września 1999

Inne teksty autora

***
Joanna Radzewicz
***
Joanna Radzewicz
***
Joanna Radzewicz
***
Joanna Radzewicz

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca