Literatura

mimo wszystko (wiersz)

Modlishka

Kocham Cie mimo iz nie zwracasz
na mnie uwagi
Kocham Cie mimo iz jestes obojetny
na moj placz
Kocham Cie mimo iz nie podjesz
mi reki gdy tone
Kocham Cie mimo iz wstydzisz sie
mojej osoby
Kocham Cie Ty Draniu...!
mimo wszystko....

niczego sobie– 6 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 17 pazdziernika 2000

Inne teksty autora

milosc
Modlishka
wiara
Modlishka

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca