Literatura

Rytm życia (wiersz)

Łukasz Radwaniak

Gulu gulu

bzulu bzulu

woda płynie

pszczoły w ulu

 

Pyku pyku

cyku cyku

ogień płonie

małpy w cyrku

 

Kiciu kiciu

tyciu tyciu

słońce świeci

człowiek w życiu

 

Puku puku

stuku stuku

gwiazdy gasną

wielbłąd w uchu


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 5 marca 2008, 15:39
no tak..
srutu tutu
majtki z drutu:X
ew
ew 5 marca 2008, 18:32
:) znaczy się, że co ? że myślałeś, Łukaszu że to pójdzie na pierwsza stronę ?
się uśmiałam :)
przysłano: 5 marca 2008 (historia)

Inne teksty autora

Fraszka erotyczna
Łukasz Radwaniak
Wanda
Łukasz Radwaniak
Korona Kukuczki
Łukasz Radwaniak
Rodzinna łyżka dziegciu
Łukasz Radwaniak
Kinga
Łukasz Radwaniak
Powrót Persefony II
Łukasz Radwaniak
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca