Literatura

CPUN (wiersz)

knowing

fajnie jest najpierw czytac ten twor nie znajac tytulu, a potem poznac tytul i przeczytac to sobie jeszcze raz... super efekt
skazany na niewiernosc
wierny swemu Panu
pozbawiony woli
wyrzutow sumienia

martwa zrenica
oka
wypelniona popiolem
wierny niewierny
jak zdeptany lisc
ktory nie mogl zostac
na drzewie

i konsekwencje

juz nie wrocisz
chocbys chcial

"powodzenia"
po tamtej stronie

jeden z wielu
skazany na niewiernosc

słaby+ 8 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
pchla
pchla 27 stycznia 2007, 21:19
fajny tekst :D podoba mi sie
przysłano: 18 pazdziernika 2000

Inne teksty autora

CPUN II
knowing

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca