Literatura

Szukanie (wiersz)

neo

Nasze życie, jeden wielki ciąg zdarzeń
Szukanie szczęścia, miłości czy pieniędzy
Każdy na swój sposób, przypadkiem
Przez agencje towarzyskie, randki w ciemno.
Śmieszne, ale prawdziwe, żałosne.

OSTRÓW MAZ. 26.12.1999

fatalny+ 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 19 pazdziernika 2000

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca