Literatura

przy porannej kawie (wiersz)

mirokozlov

Złamałem cię dziś!

Nareszcie

Od dawna mi przeszkadzałaś

Drażniłaś

Swym milczeniem

Nie rozpalałaś choć potrafisz

Rozpalać

Choć drobna miałaś w sobie moc

Ale bawiąc się ze mną

Leżałaś bezczynnie

Wziąłem cię więc i złamałem

 


Nie rozpalisz już nic – zapałko...


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 17 marca 2008, 21:20
Tylko końcówka. Zbyt wprost powiedziałeś o co chodziło w wierszu. Takie zagrywki to przeżytek.
..
.. 17 marca 2008, 22:05
a już się uśmiechałem że się będę uśmiechał a tu.. łeee..... uuuuu...... chciałbym być dżdżownicą.. ;-)
pl.youtube.com/watch?v=Lc9vjiPqBCk
Zły Miś
Zły Miś 17 marca 2008, 22:32
początek obiecujący, końcówka zbyt dosłowna. Ale i tak jesteś popier... :D
mirokozlov
mirokozlov 17 marca 2008, 23:22
Michał, rozwiń mi, jeśli Możesz, swoją koncepcję mojego popierd... bo ciekawy jestem jak do tego doszedłeś;)
Zły Miś
Zły Miś 18 marca 2008, 00:05
oczywiście to popierd... pozytywne, jak najbardziej :D
Marek Dunat
Marek Dunat 18 marca 2008, 09:10
to taki tekścik z gatunku erekcjato . w czystej formie powinien wyglądać tak:

Złamałem cię dziś!

Nareszcie

Od dawna mi przeszkadzałaś

Drażniłaś

Swym milczeniem

Nie rozpalałaś choć potrafisz

Rozpalać

Choć drobna miałaś w sobie moc

Ale bawiąc się ze mną

Leżałaś bezczynnie

Wziąłem cię więc i złamałem...



































Nie rozpalisz już nic – zapałko

nie jestem zwolennikiem takiego stylu . to raczej zabawa towarzyska niż poezja.
przysłano: 17 marca 2008 (historia)

Inne teksty autora

bez siebie
mirokozlov
dystans czasu
mirokozlov
krok
mirokozlov
obrazoburczy
mirokozlov
Sałatka owocowa
mirokozlov
AMBICJA?
mirokozlov
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca