Literatura

Dzisiejsze marzenia (moje) (wiersz)

neo

Marzenia, moje i nie tylko,
Zdobyć, to co niezdobyte,
Być tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Ale też spokój i szczęście się znajdzie.
Czego możemy dokonać?
Wszystko człowiek jest w stanie mieć.
To on walczy, on zdobywa i on marzy,
Świat jest do jego dyspozycji.
Jedyną jego przeszkodą jest,
Umieć z tego korzystać.
O czym myślisz? Korzystaj!

OSTRÓW MAZ. 29.08.2000

słaby 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 19 pazdziernika 2000

Inne teksty autora

Szukanie
neo
On
neo

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca