Literatura

On (wiersz)

neo

On patrzy, niepewny uczuć, widzi ją.
Widzi obraz twarzy jej, oczu głębie.
To bramy myśli i uczuć.
.....Można się jedynie domyślać.
Ramiona miłości zaczynają żyć.
Chwile i momenty zostają w sercu na zawsze.

Myśli, kombinując jak.
Ona jest niczym afrodyzjak,
Nie może wytrzymać, myśli jak.
.....Czy myśli?, można myśleć nie myśląc?
Pierwszy krok jest nieunikniony,
Będzie żył myśląc,
Do czasu.

Musi coś zrobić, bo wybuchnie..
Ale........................?
Zawsze jest to ale..

OSTRÓW MAZ. piątek 13-go, październik 2000
(zmęczony czwartkiem, późnym wieczorem)

słaby 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 19 pazdziernika 2000

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca