Literatura

opis skrócony (wiersz)

3dom

łubu dubu bam bam :)

 

dedykacja byłaby niepotrzebna.




za nami wszystkie zapowiedzi katastrof. poturbowane
ciało staje się bardziej wytrzymałe. już ze spokojem
możesz czytać o powrotach, miastach bez ciebie
i wieczorach poza granicami. zrzuciliśmy tamtą
skórę i wiersze.


twoje włosy są czarne i długo na mokro rozczesywane.
moja twarz szorstka i blada. a pachniesz jak gdybyś
była ze mną przez cały czas.


dobry+ 4 głosy
2 osoby ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Latte
Latte 25 marca 2008, 13:19
po prostu świetny...!
Zły Miś
Zły Miś 25 marca 2008, 14:28
słupy mówią;)
3dom 25 marca 2008, 14:30
dzięki :)
estel
estel 25 marca 2008, 15:00
hm. a ta kursywa to niezbędna?
młody, piszesz świetnie. ja Cię będę za wzór stawiać, dobra? a w komentarzu dedykacja, co? czy edukacja? :)
3dom 25 marca 2008, 15:02
hehe no literówka. kursywa to zabawa jest :) ma podkreślać całą pointę
electricdog
electricdog 25 marca 2008, 15:19
jak gdybys była. zresztą wiesz.
przysłano: 25 marca 2008 (historia)

Inne teksty autora

ink
3dom
***
3dom
katalonia
3dom
22
3dom
spacer
3dom
filiżanka
3dom
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca