Literatura

Zapomnieć (wiersz)

gitusia

Każą mi zapomnieć o tym co było
Uwierz, że nie jest mi łatwo,
Tylko dzięki Tobie, wiem co to miłość
Zapomnieć nie jest mi łatwo
Nie wiem czemu szybko tak to się skończyło
Kocha się tylko raz
Ciepłe słowa z Twoich ust, to była miłość
lecz trwała tak bardzo krótko

Nie wiem co nas w tamtą noc tak zaślepiło
Już nigdy nie będę z Tobą
Ktoś zbudował wielki mur pomiędzy nami
i coś nas podzieliło
A może to był tylko sen, tylko marzenie
To była wielka miłość
Więc odchodzę cicho tak, być nie usłyszał
A z oczu płyn± mi łzy
Ty masz swój dorosły świat, a ja marzenia
Została mi tylko miłość
Zostały mi tylko wspomnienia
Lecz nie zostałeś tu!

niczego sobie 9 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 20 pazdziernika 2000

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca