Literatura

Tatuaż (wiersz)

Pani Ziela

  

pokoloruj mnie Panie Plastyk

w świątyni ciała przyda się kwiat

 

ja to tylko trwalszy obrazek

bladych imaginacji pin up

na teraz

na zawsze

na nigdy się mam


wyśmienity 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
..
.. 19 kwietnia 2008, 19:37
Bozia :-)
a co to jest pin up boziu?
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 19 kwietnia 2008, 19:54
pani ziela rozdaje słowa na zawsze,na teraz...
na nigdy nie mam czasu...
Zły Miś
Zły Miś 19 kwietnia 2008, 22:26
debiut ciekawy. widziałbym tylko ''JA'' zamiast ''ja''.
Witam i pozdrawiam
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 20 kwietnia 2008, 15:38
Nieźle. Powiem nawet iż zastanawiający wiersz : )
ew
ew 20 kwietnia 2008, 16:26
Ironią podszyty wiersz, tak subtelną , że ja ją kupuję
Pani Ziela
Pani Ziela 21 kwietnia 2008, 16:30
Bozia? Jaka bozia? Żadna bozia! Szukaj innego symbolu i to nie znów Bóg wie ;) jak wyszukanego. (tyle informacji dla Smerka)

Reszcie bardzo dziękuję za poświęcenie mi chwilki.
przysłano: 19 kwietnia 2008 (historia)

Inne teksty autora

Świeżo maglowane
Pani Ziela
Kika
Pani Ziela
Wymyślony
Pani Ziela
Przedmieścia
Pani Ziela
Andrzej
Pani Ziela
Maria Magdalena
Pani Ziela

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca