Literatura

Józef P. jest metafizykiem (wiersz)

rahn

z cyklu "Józef P. po pierwszej stronie lustra"
Pociag relacji Kraków Berlin
odjezdza z peronu czwartego
Jesli relacja jest bytem zaleznym
i
Jesli pociag jako byt zalezy
od dwóch bytów w postaci
Krakowa i Berlina
to czy pociag jest relacja?
Na te i inne pytania Józef P. odpowiada
we wtorki w godzinach przedpoludniowych

niczego sobie– 7 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 26 pazdziernika 2000

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca