Literatura

macki (wiersz)

nancy punkt

 

 

  

natrętnie zapuszczone macki oczu

pod koronkowe ronda kapeluszy

pustka ukołysana  w podbrzuszach

z ograniczonym terminem przydatności

wybrakowany podgatunek kobiety

balet  suchych powiek z przejrzałymi piersiami

monotonnie czerwone punkty wirujące obrotowo

znudzone oczekiwaniem zawisają wczepione

w kratownicę kiosku ruchu zazdrośnie w szybie

śledząc nadaktywność placu zabaw

 

 


dobry 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marek Dunat
Marek Dunat 7 maja 2008, 12:30
przestałas się staczać . dobry znak . teraz powinno być juz lepiej - prawda?
Anna Nawrocka
Anna Nawrocka 7 maja 2008, 18:12
pożyjemy, zobaczymy ;)
ew
ew 7 maja 2008, 19:16
Dla mnie niesamowity klimat, znudzenie i wścibstwo, taką trochę Panią Dulską zobaczyłam. Świetnie.
..
.. 8 maja 2008, 18:50
niemiło się czytało - bo niemiły miał być chyba? :-)
Anna Nawrocka
Anna Nawrocka 8 maja 2008, 22:56
i mamy typowy przykład nadinterpretacji....

koronkowym kapeluszem kłaniam się nisko z głowy zdzierając (zamaszyście)
przysłano: 6 maja 2008 (historia)

Inne teksty autora

twist
Anna Nawrocka
tak.tyka.nie
Anna Nawrocka
podwieczorek**
Anna Nawrocka
podwieczorek*
Anna Nawrocka
osiem
Anna Nawrocka
szaked
Anna Nawrocka
droga
Anna Nawrocka
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca