Literatura

Przetrwane (wiersz)

Quistis

 

 

 

 

 

 

tak, jeszcze tylko trochę bo
znowu oni beznamiętne
szelesty i wici
grzesznie łączymy się
w nienawiści

na twoich kolanach układam serwetę

moje ciało jest soczyste może

pobrudzić

niepotrzebnie

 

 


dobry 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 20 maja 2008, 21:39
Ach!! To co lubię : )
Marek Dunat
Marek Dunat 21 maja 2008, 17:25
fajnie , fajnie .
zieloneciele
zieloneciele 21 maja 2008, 17:28
na twoich kolanach układam serwetę
moje ciało jest soczyste może
pobrudzić
niepotrzebnie- to jest przepiękne.
Latte
Latte 21 maja 2008, 20:06
cztery ostanie wersy doskonałe...
pozdrawiam
przysłano: 20 maja 2008 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca