Literatura

świtanie (wiersz)

pogAnka

 

nie chciałam wierszy
te same przychodzą
wszystkie noce bezsenne
kiedy nie chcę Cię budzić
bo głowę mam gorącą
i już nie żaru
ale światła szukam


***


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 28 maja 2008, 15:16
'Cię' - 'cię'.

Od czwartej w dół biorę wiersz. Początek taki sobie, bez polotu.
Marek Dunat
Marek Dunat 28 maja 2008, 17:57
ja kupuję cały. on świadczy o głębokim rozwoju autorki. puenta jak zwykle u myszy ! na 5.
przysłano: 28 maja 2008 (historia)

Inne teksty autora

dystymia
m.y.s.z.a.
tartak
m.y.s.z.a. (pogAnka)
***
pogAnka
roztargnienie
pogAnka
akt (pierwszy)
pogAnka

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca